Ce am învățat, mi-am reamintit sau iar s-a validat anul acesta până acum

Ce am învățat, mi-am reamintit sau iar s-a validat anul acesta până acum

  • Oferă încredere tinerilor care abia au terminat facultatea sau firmelor Start Up pentru muncă de calitate. O să ai muncă de calitate la pret mic. Ei sunt visători, ambițioși și cu forţe proaspete, dornici de a demonstra și a-si face propriul portofoliu. Factori de luat în calcul precum  vreun posibil deadline depăşit decât dacă tragi de ei, sau să fie mai împrăștiați și să uite ce le ceri sau alte detalii specifice vârstei. 
  • Dacă pomul este prea lăudat de mult timp, își pierde interesul în a da ce e mai bun din.el, pentru el e rutină, aşadar calitatea scade plus că vei intalni ceva atitudini în drum
  • Drama parvenitului încă domneşte în ţara noastră. Oamenii în România încă caută să se afișeze cu opulentă falsă. Am văzut asta chiar si într-o închiriere pe care am făcut-o cu partenerul meu, doream si noi sa vedem cum e să locuiesti intr-un anume orasel mic, pe banii nostri bineînţeles. Daca omul nu are mintea seaca si îmbuibata de ganduri negre si vanitate, oricât de frumos îi vorbeşti tot vede numai în limita cercului lui mic. Existenta unei mașini mari și eventual vreo viluta mica. Drama parvenitului disperat să se afişeze şmecher, care se dă curat și bogat la exterior și este mizer și murdar în interior și în acțiunile sale. O moştenire pe care o purtam cu noi şi pe care sper din suflet să nu o preia şi noile generaţii.  
  • Atribuie încredere şi persoanelor care nu se afişează mult sau nu au marketing bun, prentru că de multe ori talentul sau profesionalismul îl gasesti în locuri prea putin aşteptate. Calitatea serviciilor nu este neapărat mai slabă dacă nu au marketing bun.
  • Un marketing foarte bun poate ascunde uneori, decât o capacitate de conectare socială foarte bună, validarea celor din comunitate pe prisma altor ranguri si valori sociale sau doar mulţi bani investiţi. Serviciile în schimb nu sunt neaparat bune, dar la modă. Am tribuit încredere salonului de la colţul blocului care pare comunist si nu au fashion stylists, tânarului găsit pe facebook care face cu pasiune fotografie şi se pricepe de minune, dar nu stie să se promoveze şi nu are nici timp şi multe alte exemple de genul. Calitatea acestor servicii a depaşit cu mult marile nume, mai cunoscute în domeniile lor, încercate înainte.
  • Avem atatea tipare comportamentale bine înrădăcinate în noi, încât de prea puţine ori putem să realizăm unde greşim, cum afectam oamenii din jur inclusiv pe apropiatii nostri, aşa numitele programe sub denumirea folosită în trend. In fiecare zi întâlnesc oameni care vor “schimbare”, dar nu pe a lor, ci pe a celor din jur. Nu ai cum să ai schimbare dacă nu începi cu tine!
  • De câte ori nu îmi ascult instinctul, de atatea ori se dovedeste că era corect . Asta ştiam de foarte mulţi ani, dar ştiti cum e, hai sa încercăm că doar experimentam viaţa cu toti cât suntem pe pământ.
  • Toate durerile pe care nu le vezi tu, le vede copilul tău şi inconstient,mai ales cât e mic, vrea să te salveze. De aceea este important ca toţi parintii să meargă la psiholog măcar trimestrial pentru o mica conştientizare şi eliberare.
  • Oamenii nu vor adevăr, se simt utili doar când se adună la durere şi la nivel subconştient le este frică de ei, să se descopere şi să lase iubirea liberă în toate formele ei.

Conştientizările total pozitive vor fi spuse în finalul anului, lista este lungă şi încă mai este timp de adăugat!

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment