Despre mine

Cuvantul de baza este iubirea

Cea mai frumoasa parte a vietii este insasi viata, asa cum o primim si o cream. Yoga m-a ajutat sa descopar parti din mine necunoscute, sa imi armonizez gandurile si sa constientizez legatura intre corp, minte si suflet.

Conceptul de o clinica de yoga a luat nastere din dorinta de a aduce o schimbare in vietile oamenilor prin constientizarea ca suntem mai mult decat un corp fizic, suntem energie si noi suntem cei care ne cream propria viata. Lucram cu psihicul nostru, cu schimbarea propriilor perceptii limitative, acceptam si imbratisam toate momentele pe care le aduce viata, invatam sa ne iubim corpul si sa ne conectam la sinele nostru, ne relaxam si directionam intreaga noastra energie si atentie catre propria persoana.

Mihaela Balaceanu – Despre mine

 Am inceput sa practic yoga din 2014 si calatoria continua. Ceea ce este dat sa faci, va ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu! Desi alegerile au fost diferite in drumul meu profesional de-a lungul vietii, in toti acesti ani conectarea mea cu psihologia si parapsihologia a fost continua si din ce in ce mai atragatoare si plina de intrebari.  Acum cativa ani, intr-o dimineata m-am trezit si am spus ca eu vreau sa fac yoga, habar nu aveam ce inseamna, in orasul unde locuiam nu existau studiouri de yoga sau yoga in salile de sport, dar internetul si cartile m-au introdus in lumea yoga si de la an la an au format parte din viata mea. Cu fiecare inspir si respir, cu fiecare conectare la interiorul meu, de la sine a adus o reconfigurare a stilului de viata, a corpului fizic si perceptiei asupra vietii si astfel am ales sa ma fac Profesoara de Yoga. Am inteles ca toate schimbarile se fac lucrand cu psihicul nostru si ca datoria mea fata de mine, datoria morala si profesionala este sa am habar cu adevarat ce informatii imi ofer atat mie cat si celor din jurul meu. Am inteles ca meditatia salveaza vieti, fiind un canal energetic si de acces direct catre incostient si ca cine o ghideaza, ar fi bine sa stie cu adevarat ce face. Nu ma vad traind fara yoga, a devenit parte din corpul si viata mea. Si cum chemarea este chemare si oricat fugi tot acolo ajungi am ajuns Consilier de Dezvoltare Personala si Mindfullnes Facilitor, iar in prezent ma pregatesc sa fiu Psiholog si sunt Psiholog in Formare fiind studenta la Facultatea de Psihologie. O alta  pasiune si descoperire a mea cu care imi place sa lucrez este o terapie ce se foloseste mult in U.S. numita Somatic Body Experience, ce foloseste o abordare centrată pe corp care, în loc să se concentreze doar pe gânduri sau emoții sunt asociate cu un eveniment traumatic. Totul din pasiune pentru yoga si din iubire pentru oameni!

APARITII MEDIA

Despre Ziua Internationala Yoga cu Mihaela Balaceanu, Emisiune TV din 21 Iunie 2019

Interviu Mihaela Balaceanu Yoga Clinic Romania| Antena 3 Constanta| Buna dimineata, Constanta! Dieta Minte-Corp-Suflet!

Interviu despre Yoga cu Balaceanu Mihaela la Radio Constanta | de Larisa Calistru

Beneficiile yoga cu Mihaela Balaceanu, Reportaj TV 2 Iulie 2019

Rolul emotiilor in viata noastră, emisiune TV din 24.08.2019

Yoga|Psiho-Yoga| Retreat Constelatii Familiale si Yoga Terapeutica| Interviu Antena  3 Constanta Octombrie 2022

Post a Comment