Despre mine

Cuvantul de baza este iubirea

Cea mai frumoasa parte a vietii este insasi viata, asa cum o primim si o cream. Lucram Psiho-Holistic pentru a aduce binele in intreaga noastra fiinta! 

Mihaela Balaceanu – Despre mine

Cursuri si studii:

Consilier de Dezvoltare Personala, Quantum Healer, Munay Ki Healer (Shamanism Energy Healing), studii de Psihologie si Formare continua in derulare, EFT Emiberare emotionala (Emotional tapping), Constelatii Familiale. O alta  pasiune si descoperire a mea cu care imi place sa lucrez este o terapie ce se foloseste mult in U.S. numita Somatic Body Experience, ce foloseste o abordare centrată pe corp care, în loc să se concentreze doar pe gânduri sau emoții sunt asociate cu un eveniment traumatic. Totul din pasiune si din iubire pentru oameni!

 Instructor de yogaPracticanta de yoga si meditatie de 10 ani Am inceput sa practic yoga din 2014 si calatoria continua. Cu cat deschizi o usa in cunoastere si explorare, cu atat realizezi ca suntem un intreg si ca toate schimbarile se fac lucrand cu psihicul nostru. Astfel, am creat o metoda proprie PsihoYoga, pentru a ne canaliza energetic, fizic si psihic catre Sinele nostru . Prin aceasta metoda folosesc multe tehnici holistice si terapeutice pentru a ne ajuta sa scoatem din fiinta noastra stresul, frecventele si emotiile joase si sa le eliberam prin asane.

APARITII MEDIA

Despre Ziua Internationala Yoga cu Mihaela Balaceanu, Emisiune TV din 21 Iunie 2019

Interviu Mihaela Balaceanu Yoga Clinic Romania| Antena 3 Constanta| Buna dimineata, Constanta! Dieta Minte-Corp-Suflet!

Interviu despre Yoga cu Balaceanu Mihaela la Radio Constanta | de Larisa Calistru

Beneficiile yoga cu Mihaela Balaceanu, Reportaj TV 2 Iulie 2019

Rolul emotiilor in viata noastră, emisiune TV din 24.08.2019

Yoga|Psiho-Yoga| Retreat Constelatii Familiale si Yoga Terapeutica| Interviu Antena  3 Constanta Octombrie 2022

Post a Comment