Dieta pentru viata, minte, corp si suflet program online 30 de zile

Profita de Early Booking!

 

 

Au inceput inscrierile 

Dieta pe viata pentru Minte, Corp si Sulfet.

Lansare program 21 Martie 2022

Permite-i fiintei tale sa se descopere, sa lucreze cu interiorul sau si sa decoperi un nou stil de viata psihic si fizic.

Un program unic in Romania ce are la baza vindecarea traumelor din copilarie si ale celor 5 rani emotionale, terapia integrarii trecutului, resetarea relatiei tale cu tine si cu mancarea! Lucram zilnic cate putin, catre o noua viziune asupra vietii si relatiei cu mancarea, catre o noua raportare la tine si catre nou, fara sa devina un stres in viata noastra ! Integram si relationam cu toate variantele noastre de pana in prezent pentru a crea viitorul dorit!

Probabil primul program care include mai multe tehnici ajutatoare cu scop terapeutic alaturi de disciplina si filozofia yoga, axata pe echilibru minte, corp si suflet.

Oricat te descoperi, daca nu inveti sa comunici cu propriul corp, vindecarea nu este completa.

Programul se va desfasura online pentru 30 de zile( 4 saptamani), poate fi accesat de oriunde din lume. Ramanem in online pentru lenjeritatea noastra personala, pentru ca programul sa nu devina un stres si pentru a putea lucra cu noi zilnic la ora cand putem noi, conform propriului program, sa ne stabilim cateva minute zilnice pentru descoperirea noastra.

La inceput de fiecare saptamana vei avea materialele pe mail si zilnic vor fi primite informatii pe What’s up in vederea modului de a le folosi si intelege. Contactul cu mine va fi mereu, nu doar dau materialele si va las sa descurcati singuri ! Bonus programul include si 1 sedinta de consiliere online. 

Programul implica tehnici de descoperire de sine, sedinte de yoga all levels pentru intelegerea si conectarea la corpul nostru, Tehnici de Eliberare emotionala si alte tehnici motivationale de Dezvoltare Personala. Tot ceea ce ai nevoie este de dorinta si deschidere pentru a te cunoaste mai bine si a invata sa privesti relatia cu tine, cu experientele din viata ta si cu mancarea din alt unghi!

EARLY BOOKING Valoarea programului in primele 48 de ore de la lansare – 550 LEI

valoarea totala a programului este de 850 lei

Valoare investitiei tale in programul aflat la prima editie este de 650 LEI

Nu vei regreta alegerea! Te astept cu drag!

Mihaela Balaceanu

Consilier de Dezvoltare Personala si Instructor de Yoga

0770.893.690

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment