Hai sa iti spun un secret despre suflet!

            De cate ori am avut ocazia am vorbit despre sanatatea sufletului si implinirea lui si voi face la fel mereu, fiind una din principalele valori Yoga Clinic Romania. Sufletul principalul motiv al existentei noastre, esenta vietii, cauta sa fie exprimat in tot ceea ce suntem si in tot ceea ce facem. Sufletul este echivalentul spiritului pentru mine si se reflecta in totalul actiunilor noastre. De ce fac toate meditatiile si terapiile minte-corp-suflet si am insistat si promovat acesta uniune mereu? Pentru ca atat timp cat suntem pe pamant, nu exista una fara cealalta, sunt esenta noastra!

              Ce este frumos si interesant in aceasta lume in care traiesti ca lucrurile pe care nu le vezi cu ochii sunt cele care iti mentin viata, precum sufletul, nu il vezi, in simti si stii ca exista, pentru ca ai emotii si le asociezi cu el. Dar nu este doar atat! Vezi tu, sufletul care simte si traieste cu tine esti de fapt realul “tu”. Viata ne tine ancorati in masini, bani, averi, griji, munca multa si ganduri, care parca sunt intr-un continuu atac si uneori simti ca nu mai poti nici cu ele si nici cu tine si de abia atunci iti dai seama ca esti pe exterior si ca ai uitat de tine, de sufletul tau, inconstient intelegi ca spiritual tau e mult mai mult decat ceea ce vede ochii tai. Respiratia nu o vezi, dar totusi exista!

      Toate terapiile la care vei merge in lumea aceasta, iti vor aduce aminte in schimb, ca trebuie sa respiri. Wow! Da, este atat de simplu si greu in acelasi timp! De aceea iubesc yoga si am iubit de cand am inceput, pentru oricat de mult mergi la experiente somatice, terapii si altele, cand faci Hatha Yoga corpul vorbeste cu tine si tu inveti sa il lipesti de minte. Acesta este secretul meu si modul meu unic de a te readuce la tine. Terapeutul care te aduce la tine conteaza foarte mult, conteaza sa fie cu el/ea insusi/insasi inainte sa fie cu tine. Sa stii, ca exista mai multe tipuri de vindecari si aceea potrivita pentru tine este cea pe care simti ca o cauti si ca iti prieste: psihica/mintala, spiritual si mistica si toate contin prana, forta universala, energia care curge prin corpurile noastre.

          Corpul eteric are propriul sau tipar energetic dupa care se ancoreaza si cel fizic. In psihologia moderna s-a descoperit ca venim incarcati pe pamant si cu traumele transgenerationale, pe care le preluam de la nastere plus codurile inscriptionate in noi in pantecul mamei. Da, venim cu multe informatii si le mentinem pe toata durata vietii in subcontientul nostru, in porii nostrii si in existenta noastra de zi cu zi. Cand faci asane, fie ca constientizezi sau nu, corpul tau se conecteaza la codurile tale, la traumele tale, la tot ce i-ai transmis si la energia pe care o ai intiparit-o la nivelul corpului eteric. Cu cat practici mai mult, cu atat eliberezi mai mult si cu atat te inveti mai mult si in cele din urma, la finalul unei zile agitate, tot ce este indicat sa faci este sa te relaxezi, sa evadezi din ganduri si sa te intorci la tine, iar restul, restul vine de la sine.  Sufletul-inima-spiritul isi stie singur rostul si ce are de facut, are nevoie doar de tine sa il asculti si sa il unesti cu restul fiintei tale!

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment