Tematica Clase Yoga 2 februarie 2022- 16 Martie 2022

Incepand cu 2 Februarie 2022 pana 16 Martie 2022, in fiecare miercuri la ora 18:30 lucram la nivel energetic, fizic si psihic fiecare chakra in parte. Inscriere telefonic sau what’s up la numarul 0770.893.690.

Clasele sunt All LEVELS, foarte indicate pentru incepatori cat si pentru avansati, avand scop terapeutic la nivel psihic constient, la nivel subtil si inconstient, lucram cu energia noastra si cu corpul nostru fizic.

Chakrele sunt adesea menționate ca o parte a practicii yoga și folosite pentru a descrie modul în care energia „se mișcă” în corp. Ele sunt menționate istoric încă din anul 600 î.Hr. de Yoga Upanishads. Numele „chakra” este cuvântul sanscrit pentru roată, deoarece se spune că sunt forțe de învârtire ale energiei în corp.

Sa credem sau nu in chakre?

Doar propria experienta prin stimularea propriei energii atunci cand lucram la sala iti poate da acest raspuns. Ca vorbim chakre, ca vorbim de meridiane, ca lucram cu reiki sau orice alta forma de terapie energetica pe care lumea moderna nu o intelege sau nu vrea sa o inteleaga din varii motive, un lucru este cert, toate se bazeaza pe centrii energetici ai corpului.

Suntem energie si totul in jurul nostru este energie.

Chakrele corespund centrilor nervoși și organelor majore din corp și fiecare dintre cele șapte chakre se corelează cu diferite abilități, expresii și tipuri de sănătate, blocaje la nivel constient sau inconstient.

In urmatoarele 7 saptamani vom vedea ce inseamna acest lucru si vom lucra pe deblocarea lor . Va astept cu drag! 

Namaste!

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment