Au inceput inscrierile pentru programul ‘Trezeste si Invata Iubirea de Sine’! Program unic marca Yoga Clinic Romania!

Au inceput inscrierile pentru programul ‘Trezeste si Invata Iubirea de Sine’! Program unic marca Yoga Clinic Romania!

          Trezeste si Invata iubirea de sine – un program unic marca Yoga Clinic Romania in care lucram cu respectul fata noi, cu stima de sine si ne schimbam modul in care ne raportam la noi, un program online de 30 de zile de lucrul cu sinele si cu corpul nostru pentru bunastarea noastra psihica si fizica ce poate aduce schimbari in toate domeniile din viata ta.
          Au inceput inscrierile !!!
        De ce sa inveti sa te iubesti? De ce sa inveti sa iti iubesti corpul? Cine esti tu, atunci cand esti doar tu si oglinda?
        In momentul cand avem amprente negative asupra perceptiei propriei persoane, ne sabotam inconstient si atragem in viata noastra fix acele persoane sau evenimente care ne ajuta sau contribui la vindecarea acelor.prime amprente. Totul e un carusel, un ciclu al vietii care are la baza exact gandurile. Nu vorbesc de ganduri ,precum in ‘The secret’, ci despre etapele si experientele tale, puterea atractiei, a propriilor experiente vechi care te tin pe loc sau te incarca inca desi s-au terminat de mult. Care este primul pas spre armonie si vindecare? Acceptarea ca exista posibilitatea sa atragi aceeasi experienta pana inveti de la ea, deschidere catre descoperirea de sine si rabdare, constientizarea ca in procesul regasirii vor mai fi si stari mai grele de dus vreo zi -doua ,dar trec si ai mai pus o floare in mormanul de spini crescut in inconstient. Tu poti, sa fii, tot ceea ce vrei sa fii! Incepe sa iti permiti, sa fii!
 
 

    Au inceput inscrierile pentru programul Trezeste si Invata iubirea de sine marca Yoga Clinic Romania,  probabil un prim program unic in Romania, un program motivational si transformational de Yoga si Dezvoltare Personala, prin care exact asa cum ne sugereaza si titlul trezim si invatam Iubirea de Sine!
     Un program minunat, inedit si unic prin care vom observa corpul si existenta noastra ca pe un dar divin, vom lucram motivational si subtil pe mai multe nivele de ale constientului si ale inconstientului, vom lucra sa scapam de frecventele joase care ne tin pe loc, vom face si yoga, cu o abordare unica sublima a asanelor, un dans al corpului si al iubirii de sine intr-un ambient adaptat sufletului. Programul va avea loc pe 30 de zile cu intalniri online si tot online facem clasele minunate de yoga si multe altele surprize zilnice ce te vor ajuta sa te centrezi catre scopul si intentia ta. Ramanem in online pentru a nu crea un stres in a lucra 30 de zile cu noi si pentru ca totul sa vina de la sine si sa devina o rutina in viata voastra. Programul poate fi accesat de oriunde din lume! Timp de 30 de zile vei avea in fiecare zi atentia asupra descoperirii de sine, asupra informatiilor pe care le primesti, asadar va fi necesar in fiecare zi, sa iti rezervi minim 30 de minute pe zi doar pentru tine. 

 

Vrei sa gasesti mai multe informatii despre yoga? Te invit sa citesti interviul meu sustinut la Radio Constanta. Apasa aici! Poti asculta interviu si aici!

Valoarea totala a programului este de 700 lei

Investitia ta in program aflat la prima editie este de 550 lei

Early booking 450 lei

www.yogaclinic.ro telefon 0770893690

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment