WORKSHOP Tainele subconstientului

Tainele subconstientului – terapie pentru minte, corp, suflet! 

ULTIMUL LOC LIBER!!! 
Simti ca vrei sa descoperi lucruri noi despre propria ta persoana? Vrei sa vezi ce iti spune subconstientul despre situatiile tale din viata din ultima vreme? Vrei sa schimbi ceva si nu stii de unde sa incepi? Cat de liber se simte corpul tau? 
Corpul nostru se adaptează la orice crede mintea. Cu pasi siguri catre dezvoltarea ta interioara si personala vom parcurge impreuna 4 ore minunate in care ne descoperim prin terapia asistata prin Carduri, lasam Subconstientul sa ne vorbeasca prin Body-Drama si il eliberam de tensiune si stres prin Meditatii Terapeutice axate pe vindecare si elemente de Theta Healing.
Drumul catre Sine devine frumos si prietenos dupa un astfel de Workshop dedicat special sanatatii noastre mentale, fizice si spirituale. 
Vom lucra atat la nivel de grup cat si individual. Terapia asistată cu Cardurile Psihologice, presupune cunoasterea si parcurgerea, alături de tine, a mai multor nivele de acces la interiorul corpurilor fizic, psihic si energetic. Ca niste mici actori fara cuvinte vom face si putina somatizare si eliberare fizica prin Body-Drama. Imbinand cele doua tehnici aflam cum ne percepem inca la nivel energetic si cum ne exploram toate partile noastre din intreg. Asa cum v-am obisnuit vom face si o meditatie terapeutica pentru relaxarea si vindecarea noastra mentala.
 Eveniment sustinut de Invitat Special – Mihaela Balaceanu, instructor acreditat Yoga Academy , Terapeut Holistic, Consilier de Dezvoltare Personala, Mindfullnes Facilitor, Psiholog in formare, fondatoarea YogaClinic.ro.
” Din pasiune pentru oameni, pentru psihologie si pentru viata in sine cred cu tarie in posibilitatea noastra de a ne schimba destinele si ne redirectiona energia catre schimbare. Cea mai mare onoare a mea este ca pot calauzi si alte persoane in drumul lor catre Sine si catre starea de bine. Cea mai frumoasa parte a vietii este insasi viata, asa cum o primim si o cream.
Yoga – Modulele Psihologice si Terapiile Holistice m-au ajutat sa descopar parti din mine necunoscute, sa imi armonizez gandurile si sa constientizez legatura intre corp, minte si suflet.”
Pentru a beneficia la maxim de acest Workshop deosebit, limitam nr de participanti in studio . Este necesara prezenta ta fizica pentru a ne conecta la energia grupului.
Acest workshop NU se desfasoara in Online.
Ce zici? Vii alaturi de noi?
# 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞: VITALITY 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐈𝐎 – vibrația va fi specială și energia mult intensificată.
Pentru a beneficia la maxim de acest Workshop deosebit, limitam nr de participanti in studio . Este necesara prezenta ta fizica pentru a ne conecta la energia grupului.
Acest workshop nu se desfasoara in Online. Profitați de ocazie, inscrierea pt participare in studio se face in limita celor 12 locuri disponbile, in ordinea inscrierii.
CAND? : DUMINICA 28 MAI 𝟐𝟎𝟐𝟑
Ora 09.00 – Durata: aprox 4h
Contributie participare in Studio – 295 Lei/persoana
In limita celor 12 locuri disponibile.
𝐈𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞-𝐭𝐞 𝐩𝐭 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨!
Pentru a rezerva unul din cele 12 locuri disponibile, te inscrii aici:
https://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates
Hai si tu sa faci parte din comunitatea Vitality!
Pornim pe acest drum magic impreuna.
Cu iubire. Acum. 
Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro
Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment