Cand mintea bate viata si umbreste sufletul

       Ai vazut cum toata lumea in jurul tau se pricepe la orice si le stie pe toate? Ai vazut cum prind ocazia sa rada de cineva, nu stau pe ganduri si folosesc si tot sufletul si energia cand fac asta? Le vorbesti de lumina, dar nu inteleg nimic despre ea, sufletul lor stie ca este nevoie de asta si le vezi corpul cum se prelinge pe gand, dar mintea, draga de ea, sta inchisa in carapacea ei de ura si invidie. Am vazut oameni carora le vorbesti de lumina si te intreaba de unde aia atata si cum e posibil asa ceva? Dar cum sa vada ei ce e iubirea cand ei folosesc toata energia sufletului spre rau, intunecat, spre mascarea durerii si lupta cu gandurile. Sunt oameni care pot sa asculte de vocea sufletului, dar cand le vorbesti despre ea sa nu inteleaga prea multe,, si oameni care nici macar nu vor sa auda ca exista. SI uite asa cauta solutii magice prin zeitati si fel de fel de miracole sperand la un miracol peste noapte, care sa vina sa ii salveze de ei insusi. Cand mintea ne bate viata, nu stim cum este sa respiram cu adevarat si incepi sa stai cu atentia in stanga, in dreapta, la ce fac altii, la TV, la vocea “satului”, caci sa te uiti catre tine este greu spre imposibil. Sa accepti ca ai lucruri de rezolvat cu tine insuti devine o filozofie sau o moda.

      La polul opus, intr-o lume sarcastica, sunt cei care au citit doua trei informatii si vor sa faca bani din asta, au o inteligenta emotionala directionata catre suprevietuire atat de bine creionata, ca folosesc sufletul sa arate cat de buni sunt ei la asta. Salvatorii din lumina, dar sunt in ceata cu ei insusi. Energia sufletului oboseste cand este folosita fara iubire, incarcare si vindecare. Chiar ma uitam zilele trecuta, la o persoana care a investit mult in publicitate pledand a fi mare healer, dar informatia pe care o citea in webinar, era citita de pe ceva foi si se vedea ca citeste pentru prima data, nici ei nu ii venea sa creada ce scrie acolo. Acea persoana vorbeste cu siguranta dar vorbele sunt apasate despre salvare si vindecare, Urla energia durerii in ele, Pentru cine are ochii si simt sa vada, va vedea furia ei interioara si tipatul ei subtil ca are si ea nevoie de salvare. Astfel de oameni atrag oamenii cu care rezoneaza, iar publicul ei este atent la aspect sau alte detalii care nu fac parte din scopul pe care il tinteste. Dar stii cum e, atragi lectia pe care ai nevoie sa o inveti si cum in viata nu prea exista intamplator, poate ai nevoie si de asta.

Acum te intreb eu pe tine care citesti: tare ai vrea sa stii de cine zic, nu? Daca da, acesta trebuie sa fie un prim semnal de alarma ca atentia ta este pe bafta si nu pe ce am scris efectiv aici. Este un punct de plecare pentru tine sa vezi unde este perceptia ta si atentia directionata, catre adevar si vindecare sau catre barfa si ce este in jur! Mai citeste o data ce am scris daca e asa, si vezi cum se percepe acum textul. Nu te certa daca erai curios/curioasa, ai rabdare cu tine, schimbarea nu vine dupa un text citit.

      Toti avem in noi si intuneric si lumina si daca nu acceptam ca suntem formati din parti si nu lucram cu mintea noastra, ca sa lasam sufletul liber, vom ramane in propriile custi formate de noi, de amprenta generationala si de societate.  Daca vrei sa afli cum sa faci asta este necesar sa ai rabdare cu tine si sa vrei sa scoti la lumina variant ta cea mai buna. Eu pot sa te ghidez cum sa faci asta, dar dorinta trebuie sa fie mereu reala si din interior, sa vrei sa vezi cum e o lume mai buna si cum sa te schimbi fata de tine si te repozitionezi in viata ta! Te imbratisez!

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment