Workshop Tainele Subconstientului -Review

          In 28 Mai 2023 a avut loc un workshop senzational in cadrul studioului Vitality Studio din Constanta. Workshop-ul a fost tinut de mine,Bălăceanu Mihaela, si spun ca este senzational pentru ca si ziua de azi, in Septembrie, oamenii imi spun ce efecte wow au avut, cum s-a scimtit imediat schimbarea si cum si in ziua de azi apreciaza rezultatul. 

         Workshopul Tainele Subconștientului a continut, carduri psihologice, drama, psihodrama, bodydrama, meditații terapeutice, vindecare și constientizare. Au fost multe Aha-uri, am lucrat sa vindecam părțile din noi, am lucrat si cu copilul interior, ne-am hrănit cu energie caci am si uitat cand trece timpul si am uitat sa mancam, explorand noi viziuni pe care nu le puteam conștientiza înainte. Invatam sa fim joi cu noi! Bineinteles ca ne-am intins si peste program, cand ai multe AhA-uri si iti place sa te bucuri de moment si sa intelegi cat mai multe din experienta ta. Ma inclin! Va multumesc!

   Mai jos aveti cateva poze de la eveniment: 

Va recomand sa mergeti la Studio Vitality in Constanta si va astept la orele mele de Psihoyoga pe care le tin acolo. Daca vreti terapie sau mai multe informatii de viitoare evenimente publice si pe unde le mai tin, urmariti-ma in continuare pe acest site. Namaste!

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment