De ce să alegi Constelaţiile Familiale?

         Viitorul nostru poate fi schimbat, dacă ne cunoaştem trecutul. Scapăm de povară înaintaşilor noştrii şi reuşim să ne găsim propriul drum în viaţă, dacă ajungem să conştientizăm poverile care nu ne aparţin. Constelaţiile familiale sunt modul în care reuşim să ne vindecam rănile profunde generaţionale. La nivel subconştient avem programe pe care le purtăm cu noi fără ca acestea să ne apartină, de la boli grave la lucruri care se repetă în viaţa noastră. Unul din mecanismele noastre de apărare este de a respinge aceasta informaţie sau să ne spunem ‘eram prea mic/ă să le stiu şi nu mă interesează pe mine”. Trauma se moşteneşte generaţional indiferent de vârsta noastră.

Cea mai bună alegere pentru viaţa noastră este să investim în noi şi în dezvoltarea noastră, pentru că odată ce ne descoperim şi reuşim să trecem prin cunoaşterea şi acceptarea traumelor generaţionale, ne putem seta propriile programe pentru viitor şi atragem situatii noi sănătoase şi evolutive în viaţa noastră, fiind eliberaţi de energia şi poveştile înaintaşilor noştri. Prin Constelaţii punem în scenă actori care joacă fiecare rolulul energiilor pe care le avem in interiorul nostru, conceptelor, personajelor, evenimentelor s.a în faţa noastră, actori care sunt de fapt toţi cei care participă la Constelaţie.

       Transformarea ta prinde viaţă din momentul în care ai decis că vrei sa lucrezi cu subconştientul tău şi  ai intenţia să participi la Constelaţiile Familiale. Anul acesta, între 24-27 luna Noiembrie 2022 poţi să participi la un retreat de  Reechilibrare emoţională prin Constelaţii Familiale şi Yoga Terapeutică unde ai şansa să eliberezi traumele vechi care nu sunt spuse sau descoperite şi se repetă în generaţiile următoare, iar prin Yoga Terapeutică vei învăţa să îţi asculţi corpul, să lucrezi cu el, să îl iubeşti aşa cum este, să îl onorezi şi să te relaxezi.  Dacă te gandesti ca ti-ar prinde bine asa ceva, inseamna ca deja ai pornit procesul de vindecare.. Detalii despre eveniment mai poti sa gasesti si AICI

     Te asteptăm alături de noi, să îl parcugem împreună şi să ne bucurăm de o mini vacanţa dedicată dezvoltării noastre personale.

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment