PsihoYoga Tematica & Terapie Somatica la Vitality Studio Constanta

In plan fizic ma gasiti la Vitality Studio: In luna IANUARIE 2023 continuam sa sustinem ca noutate in programul Vitality : PsihoYoga Tematica & Terapie Somatica cu Mihaela Balaceanu
Fiecare zi de Luni de la ora 19.00 te invitam să devină ziua ta de relaxare si întoarcere la tine, ca tu să ai satisfactia să ştii că ai lucrat pentru binele tău minte-corp-suflet!
Prima luna a anului aduce focusarea speciala pentru a ne centra pe noul an spre ceea ce vrem cu adevarat
Teme abordate in IANUARIE :
9 IAN – cardurile psihologice proiective
16 IAN – identificarea fricilor subconstiente fata de un proiect nou
23 IAN – identificarea victimizarilor și a convingerilor subconstiente fata de proiectul nou
30 IAN – setarea intenției, pregătirea și formarea drumului
Elementele care se adaugă în clasele de Psiho -Yoga sunt psiho-motivaţionale, psihoterapeutice, psiho-somatice, terapia somatică a corpului, terapia eliberarii trecutului s.a. Se oferă exercitii practice pentru când ai timp ca să lucrezi cu tine acasă în linişte exercitii pe care le experimentăm si la studio.
Îmbinarea cuvintelor cu mișcarea somatica a corpului și prin asane aduce deblocarea energiilor și blocajelor emoționale stagnante la nivel celular. O simpla clasa de yoga îți va aduce la nivel subtil treptat o reprogramare a modului în care gândim și acționăm, relaxare la nivel fizic și psihic și eliberare la nivel subconstient.
Clasele sunt diferite între ele ca tehnica a asanelor si sunt accesibile tuturor, indiferent daca esti incepator sau avansat.
Tehnica asanelor se schimba in funcție de tema pe care lucrăm. Se lucreaza special pentru a ne debloca blocajele subconstiente, conștientizăm alegerile noastre și ne învățăm sa ne obișnuim și sa ne acceptam starea de bine.
Pas cu pas, săptămânal, lucram cu noi sa ne schimbam modul in care ne privim si invatam sa ne ascultam – pentru sanatatea noastra fizica, psihica si emoțională.
Ziua de LUNI – 09, 16, 23 SI 30 IANUARIE 2023
Durata: 1h 30 min / De la ora 19.00
In studio & online
Te va ghida in aceasta calatorie magica – invitat special la Vitality – Mihaela Balaceanu, instructor acreditat Yoga Academy , Consilier de Dezvoltare Personala si Mindfullnes Facilitor, fondatoarea YogaClinic.ro.
“Cea mai frumoasa parte a vietii este insasi viata, asa cum o primim si o cream. Yoga m-a ajutat sa descopar parti din mine necunoscute, sa imi armonizez gandurile si sa constientizez legatura intre corp, minte si suflet.” – Mihaela
Clasa se adreseaza atat persoanelor incepatoare cat si practicantilor avansati de yoga. Poti opta sa participi fizic in studio sau online, din spatiul tau propriu.
Locurile sunt limitate, accesul se face pe baza programarii online aici:
Https://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates
Sedinta se scade din abonamentul tau curent, daca nu ai abonament la Vitality, poti cumpara o sedinta sau un abonament online cu cardul aici – https://vitalitystudio.ro/product-category/magazin-online/
O clasa in afara abonamentului costa 50 lei.
Mai multe detalii despre studio gasiti accesand:
www.vitalitystudio.ro

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment