Trezeste si Invata Iubirea de Sine! Program unic Yoga Clinic Romania!

Incepand cu luna martie 2022, Yoga Clinic Romania aduce probabil un prim program unic in Romania, un program motivational si transformational de Yoga si Dezvoltare Personala, prin care exact asa cum ne sugereaza si titlul trezim si invatam Iubirea de Sine!

              Un program minunat, inedit si unic prin care vom observa corpul si existenta noastra ca pe un dar divin, vom lucram motivational si subtil pe mai multe nivele de ale constientului si ale inconstientului, vom lucra sa scapam de frecventele joase care ne tin pe loc, vom face si yoga, cu o abordare unica sublima a asanelor, un dans al corpului si al iubirii de sine intr-un ambient adaptat sufletului. Programul va avea loc pe 30 de zile cu intalniri online, grup de suport, ne intalnit de doua ori pe saptamana la un workshop dedicat si facem clasele minunate de yoga si multe altele surprize zilnice ce te vor ajuta sa te centrezi catre scopul si intentia ta. 

            Dam startul la eveniment pe data de 21 Martie 2022.

Te invit pe de martisor la primul WEBINAR GRATUIT LIVE – Trezeste si invata iubirea de sine pe 1 Martie 2022. Tot incepand cu aceasta data dam startul si la inscrieri. 

Transformarea ta incepe cu dorinta ta de schimbare si eu te intampin cu un program minunat special dedicat Iubirii de SIne !

Distribuie pe Social Media

About Author

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment